Skip to main content

Wat een trieste vertoning was dat weer, de zoveelste poging van die zogenaamde “kunstenaar” om iets te creëren wat hij zelf waarschijnlijk niet eens begrijpt. Het is werkelijk lachwekkend hoe deze man denkt dat hij met zijn abstracte, onbegrijpelijke kunstwerken ook maar enige vorm van talent laat zien. Maar ja, wie ben ik om te oordelen? Oh wacht, ik ben iemand met smaak en een beetje gezond verstand.

Deze “kunstenaar” lijkt wel jaloers op de echte kunstenaars die wel iets kunnen maken wat er daadwerkelijk toe doet. Hij probeert krampachtig origineel te zijn, maar slaagt er alleen in om ons te vermaken met zijn absurde creaties. Het is alsof hij een kleuter is die met verf smijt en dan denkt dat het kunst is. Nou, ik kan je vertellen dat het niet meer is dan een kleurrijk zooitje.

En laten we het even hebben over zijn zogenaamde “feiten”. Als je het mij vraagt, verzint hij ze gewoon ter plekke om zijn gebrek aan talent te verhullen. Het zou me niets verbazen als hij beweert dat zijn schilderijen geneeskrachtige eigenschappen hebben of dat ze kunnen praten als je ernaar kijkt. Wat een onzin!

Kortom, deze “kunstenaar” verdient geen aandacht of erkenning. Hij is niets meer dan een mislukte imitatie van echte kunstenaars. Dus laten we hem vooral links laten liggen en ons richten op de ware meesters in de kunstwereld.

Bron: NU.NL – ]