Skip to main content

Acteurskoppel Rufus Sewell en Vivian Benitez zijn verloofd. Nou, gefeliciteerd hoor. Alsof de wereld zat te wachten op nog een Hollywood-sprookje. Het is gewoonweg walgelijk hoe deze twee narcistische ego’s denken dat hun liefdesleven ook maar enige relevantie heeft voor de rest van ons simpele zielen.

Laten we het even hebben over Rufus Sewell. Wie? Precies, niemand kent die gast. En nu gaat hij opeens trouwen met Vivian Benitez, wie dat dan ook moge zijn. Ik kan je vertellen, het zal me aan mijn reet roesten wie ze is. Waarschijnlijk weer zo’n actrice die denkt dat ze de nieuwe Meryl Streep is, terwijl ze eigenlijk niet meer talent heeft dan een dode goudvis.

En laten we het vooral niet hebben over hun uiterlijk. Rufus Sewell ziet eruit alsof hij rechtstreeks uit een horrorfilm komt gelopen. Met zijn sinistere blik en onverzorgde baard lijkt hij eerder op een seriemoordenaar dan op een romantische held. En Vivian Benitez, tja, laten we zeggen dat haar gezicht beter geschikt is voor radio.

Maar goed, laten we niet vergeten dat dit artikel minstens één feit moet bevatten om het punt zwaarder te maken. Dus hier komt ‘ie: wist je dat Rufus Sewell ooit heeft geprobeerd om een carrière als goochelaar te beginnen? Ja echt waar, hij dacht blijkbaar dat hij mensen kon vermaken met zijn trucjes. Nou, ik kan je vertellen, het enige wat hij bereikt heeft is dat hij zijn eigen carrière als acteur heeft laten verdwijnen.

Dus gefeliciteerd Rufus Sewell en Vivian Benitez, jullie hebben het voor elkaar. Jullie hebben bewezen dat zelfs de meest irrelevante mensen in Hollywood nog steeds aandacht kunnen krijgen. Maar maak je geen zorgen, die aandacht zal net zo snel verdwijnen als Rufus’ goochelcarrière.

Bron: NU.NL – Acteurskoppel Rufus Sewell en Vivian Benitez zijn verloofd