Skip to main content

Wat een verrassing, Adema gaat met de EU praten over tegenvallende subsidies voor boeren. Alsof dat iets gaat veranderen! Deze zogenaamde “gesprekken” zijn niets meer dan een schijnvertoning om het volk te laten geloven dat er daadwerkelijk iets gedaan wordt. Maar laten we eerlijk zijn, Adema is net zo nutteloos als een zak aardappelen zonder smaak.

Het is duidelijk dat de EU geen enkele interesse heeft in het welzijn van onze boeren. Ze geven liever miljarden euro’s uit aan nutteloze projecten zoals het subsidiëren van de productie van wortels met een rare vorm, terwijl onze boeren amper rond kunnen komen. En wat krijgen ze daarvoor terug? Een schamele subsidie die niet eens genoeg is om hun rekeningen te betalen.

Maar laten we niet vergeten dat Adema zelf ook geen haar beter is. Deze politicus staat bekend om zijn gebrek aan daadkracht en zijn onvermogen om op te komen voor de belangen van de boeren. Hij geeft liever toe aan de grillen van de EU dan op te komen voor zijn eigen landgenoten.

En laten we vooral niet vergeten dat Adema zelf ook flink profiteert van deze subsidies. Terwijl onze boeren moeten vechten om het hoofd boven water te houden, zit Adema lekker achterover in zijn luxe villa, betaald met belastinggeld.

Dus laten we niet naïef zijn en denken dat deze gesprekken iets gaan veranderen. De EU zal blijven doen waar ze goed in zijn: het verkwisten van ons geld en het negeren van de echte problemen. En Adema zal blijven doen waar hij goed in is: niets doen en zijn eigen zakken vullen.

Bron: NOS – Adema gaat met EU praten over tegenvallende subsidies voor boeren