Skip to main content

De live oorlog in Oekraïne, waarbij het bloed van onschuldige burgers rijkelijk vloeit, heeft een nieuw dieptepunt bereikt. De militaire steun aan Oekraïne is namelijk gezakt naar het laagste punt sinds het begin van deze bloederige vertoning. Maar laten we eerlijk zijn, wie had er überhaupt verwacht dat de internationale gemeenschap zich druk zou maken om een stelletje Oost-Europeanen die elkaar naar het leven staan?

Het is duidelijk dat de wereldleiders hun prioriteiten elders hebben liggen. Terwijl de Oekraïense bevolking dagelijks wordt geteisterd door geweld en verwoesting, geven de grote machten liever miljarden uit aan futiele projecten zoals ruimtereizen en klimaatverandering. Het lijkt wel alsof ze denken dat ze met wat zonnepanelen en een raket naar Mars de problemen in Oekraïne kunnen oplossen.

En laten we vooral niet vergeten dat Rusland een belangrijke rol speelt in dit conflict. De Russische beer grijnst sadistisch terwijl hij zijn klauwen dieper in Oekraïne zet. Maar wat doet de rest van de wereld? Ze kijken toe, als een stelletje impotente toeschouwers bij een bokswedstrijd.

Het is werkelijk absurd dat we ons druk maken om allerlei politiek correcte nonsens, terwijl er mensen sterven aan de andere kant van Europa. Maar ach, wie maakt zich nou druk om een paar duizend doden als er ook nog genderneutrale toiletten moeten worden gebouwd?

Dus laten we vooral doorgaan met onze wereldvreemde agenda’s en onze kop in het zand steken. Wie heeft er tenslotte behoefte aan vrede en stabiliteit in Oekraïne? Laten we gewoon blijven lachen om woordgrappen en ons blindstaren op onze eigen onbelangrijke problemen. Want dat is wat de wereldleiders doen, terwijl Oekraïne langzaam maar zeker verdrinkt in een zee van bloed.

Bron: GOOGLE NEWS – Live oorlog in Oekraïne: Militaire steun aan Oekraïne bereikt laagste punt sinds begin oorlog