Skip to main content

Wat een lachwekkende vertoning was dat weer, die zogenaamde ‘klimaatconferentie’. Een stelletje wereldleiders die zichzelf belangrijk vinden en denken dat ze de wereld kunnen redden. Nou, ik heb nieuws voor ze: de enige reden dat ze daar zitten is om hun ego’s te strelen en hun zakken te vullen.

Neem nou die Greta Thunberg, het postermeisje van de klimaathysterie. Ze wordt aanbeden als een soort heilige, terwijl ze eigenlijk gewoon een verwend kind is dat aandacht tekort komt. Maar ja, als je ouders je opvoeden als een soort messias, dan ga je vanzelf in je eigen sprookje geloven.

En dan hebben we nog die hypocriete politici die met hun privéjets naar de conferentie vliegen. Ze roepen wel dat we allemaal moeten bezuinigen op onze CO2-uitstoot, maar zelf leven ze in luxe en verspillen ze energie alsof het water is. Het is gewoon zum kotzen.

Maar het ergste van alles is nog wel dat deze hele klimaathysterie gebaseerd is op leugens en manipulatie. Neem bijvoorbeeld het feit dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de stelling dat de mens verantwoordelijk is voor klimaatverandering. Maar ja, wie heeft er nou feiten nodig als je ook gewoon kunt schreeuwen en paniek zaaien?

Dus laten we vooral niet vergeten hoe belachelijk deze hele vertoning is. Het is één grote poppenkast waarin de wereldleiders zichzelf belangrijk maken en de gewone burger het nakijken heeft. Maar ach, zolang ze maar kunnen pronken met hun zogenaamde ‘klimaatdoelen’, zijn ze tevreden. Wat een farce.

Bron: NU.NL –