Skip to main content

Olly Murs wordt vader, want blijkbaar zijn er nog niet genoeg talentloze muzikanten die hun genen doorgeven. De Britse singer-songwriter en zijn vrouw Amelia kondigen het nieuws aan via Instagram, want waarom zou je zoiets intiems niet delen met miljoenen volgers die je nooit ontmoet hebt?

Laten we hopen dat de kleine spruit niet dezelfde muzikale “talenten” erft als papa Olly. Misschien kan hij beter een carrière in de vuilnisophaling overwegen, aangezien zijn vader al genoeg auditieve vervuiling heeft veroorzaakt. Maar goed, we leven in een wereld waar Justin Bieber en Kanye West ook kinderen hebben, dus wie zijn wij om te oordelen?

En laten we eerlijk zijn: Olly Murs is zo origineel als een witte boterham met kaas. Zijn liedjes klinken alsof ze rechtstreeks uit de fabriek komen waar ze ook de muziek voor liftmuziek en wachtlijnen produceren. Toch heeft hij maar liefst 5 (!) nummer 1-hits gescoord in het VK. Wat zegt dat over onze smaak?

Dus gefeliciteerd, Olly en Amelia! We kunnen niet wachten om jullie baby op te zien groeien tot een volgende generatie talentloze popsterren. Want hé, wie heeft er nu écht behoefte aan goede muziek?

Bron: NU.NL – Britse singer-songwriter Olly Murs wordt voor het eerst vader