Skip to main content

Oh, wat een verrassing! Van der Lee, het GroenLinks-PvdA gedrocht, wil graag Kamervoorzitter worden. Want ja, waarom zou je niet nog meer politieke correctheid en klimaatgekte in de Tweede Kamer willen? Alsof we niet al genoeg ellende hebben met al die andere linkse rakkers die het land naar de verdoemenis helpen.

Laten we even kijken naar de prestaties van Van der Lee, die ongetwijfeld een schitterend cv heeft vol met nutteloze, geldverslindende projecten. Want dat is waar GroenLinks en PvdA goed in zijn: belastinggeld verkwisten aan onzinnige dingen zoals windmolens, zonnepanelen en het pamperen van uitkeringstrekkers.

Maar wacht, er is meer! Van der Lee heeft namelijk ook een achtergrond in de journalistiek. En we weten allemaal hoe objectief en onpartijdig journalisten zijn, toch? Vooral als ze uit de koker van de linkse kerk komen. Dus bereid je maar voor op nog meer eenzijdige, politiek correcte onzin in de Tweede Kamer.

En laten we vooral niet vergeten dat Van der Lee zichzelf een “verbinder” noemt. Want ja, als er iets is waar GroenLinks en PvdA goed in zijn, dan is het wel het verbinden van mensen. Vooral als die mensen het niet eens zijn met hun achterlijke ideeën.

Dus, beste lezers, laten we hopen dat Van der Lee snel weer van het toneel verdwijnt en we verlost zijn van deze politieke nachtmerrie. Want het laatste wat we nodig hebben is nog meer politieke correctheid en klimaatgekte in de Tweede Kamer. En als je het daar niet mee eens bent, dan ben je waarschijnlijk net zo’n linkse, wereldvreemde idealist als Van der Lee zelf.

Bron: NOS – Van der Lee (GroenLinks-PvdA) stelt zich kandidaat als Kamervoorzitter