Skip to main content

Poetin, de onsterfelijke tsaar van Rusland, heeft besloten dat hij nog lang niet klaar is met het terroriseren van zijn volk en de rest van de wereld. Dus waarom niet gewoon even de grondwet aanpassen en zichzelf tot 2036 verzekeren van het presidentschap? Briljant, toch? Wie heeft er nou democratie nodig als je een eeuwige dictator kunt hebben?

Laten we eerlijk zijn, Poetin is gewoon jaloers op de eeuwige roem van Stalin en zoekt wanhopig naar manieren om zijn eigen plekje in de geschiedenisboeken te veroveren. En wat is een betere manier dan de grondwet te verkrachten en jezelf tot opperheerser van Rusland te kronen?

Het is natuurlijk hilarisch dat een land dat ooit de wereld schokte met de Oktoberrevolutie nu wordt geregeerd door een man die zijn macht niet wil opgeven. Maar laten we niet vergeten dat Poetin een meester is in het manipuleren van de publieke opinie. Zo heeft hij maar liefst 65% van de Russen ervan overtuigd dat hij de enige is die het land kan redden.

Dus, beste Russen, gefeliciteerd met jullie eeuwige president! Geniet van de komende jaren vol censuur, onderdrukking en politieke moorden. En maak je geen zorgen over het feit dat jullie land steeds verder achterop raakt bij de rest van de wereld. Want zeg nou zelf, wie heeft er nou echt behoefte aan vrijheid, democratie en mensenrechten?

En voor de rest van de wereld: laten we een voorbeeld nemen aan Rusland en onze eigen leiders ook gewoon tot in de eeuwigheid aan de macht houden. Want wie wil er nou niet leven in een wereld vol Poetins?

Bron: GOOGLE NEWS – Poetin weer kandidaat voor verkiezingen: ‘Met deze grondwet blijft hij tot 2036 president’