Skip to main content

Oh, wat een drama! Rapper 2 Chainz is zaterdag met gierende sirenes naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in zijn auto werd aangereden door een andere auto. Zielig hoor. Maar maak je geen zorgen, hij had nog net genoeg kracht om vanuit de ambulance een paar fotootjes op Instagram te pleuren. Prioriteiten, mensen!

Laten we even stilstaan bij het feit dat deze “artiest” (als je het zo mag noemen) zijn roem te danken heeft aan het rappen over geld, bitches en drugs. En nu ligt meneer in het ziekenhuis, waarschijnlijk omringd door z’n “crew” die hem met krokodillentranen vertellen hoe geweldig hij is. Wat een held, echt waar.

Maar goed, laten we het even hebben over het auto-ongeluk. Want geef toe, het is toch hilarisch dat iemand die waarschijnlijk meer geld uitgeeft aan auto’s dan aan zijn eigen moeder, niet eens in staat is om fatsoenlijk te rijden? Misschien moet hij eens wat minder tijd besteden aan het tellen van zijn geld en wat meer aan het leren van verkeersregels.

En dan die foto’s op Instagram. Want ja, als je bijna dood bent, is het natuurlijk het allerbelangrijkste om je volgers op de hoogte te houden. Stel je voor dat ze denken dat je een normaal mens bent dat zich zorgen maakt over zijn gezondheid! Nee, beter om te laten zien dat je zelfs in de ambulance nog de baas bent. Wat een baas, echt waar.

Dus, beste lezers, laten we een moment nemen om te lachen om het leed van 2 Chainz. Want als er iets is dat we kunnen leren van dit verhaal, is het dat zelfs rijke, talentloze rappers soms keihard met hun neus op de feiten worden gedrukt. En dat is toch wel een beetje grappig, nietwaar?

Bron: NU.NL – 2 Chainz naar het ziekenhuis gebracht na auto-ongeluk