Skip to main content

Oh, wat een zwaar leven heeft Patricia Paay toch. Na het overlijden van haar moeder is de rust eindelijk weer een beetje teruggekeerd. Althans, dat beweert ze op Instagram. Want ja, als je je beter voelt, moet je dat natuurlijk meteen delen met de wereld. Want stel je voor dat we ons zorgen zouden maken om La Paay.

Laten we even eerlijk zijn: Patricia Paay is een vrouw die al jarenlang wanhopig probeert relevant te blijven. Van sekstapes tot rechtszaken, alles wordt uit de kast getrokken om maar in de schijnwerpers te blijven staan. En nu gebruikt ze het overlijden van haar moeder als excuus om weer even in de picture te zijn. Want hé, als je Patricia Paay heet, is er geen betere manier om je verdriet te verwerken dan door het op Instagram te gooien.

Maar goed, laten we niet te hard zijn. Iedereen rouwt op zijn eigen manier. Patricia doet dat door haar leven te delen met haar 50.000 volgers die smachten naar een glimp van haar dagelijkse beslommeringen. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet weten hoe het met Patricia Paay gaat?

Dus, lieve lezers, laten we een momentje nemen om Patricia Paay te feliciteren met haar teruggekeerde rust. Want na al die jaren van roem, schandalen en aandachtsgeilheid, verdient ze het om eindelijk weer eens in de schijnwerpers te staan. Al is het maar voor even. En laten we hopen dat haar moeder, waar ze het nu zo moeilijk mee heeft, trots op haar neerkijkt vanuit de hemel. Want zeg nou zelf: wie wil er nou niet zo’n dochter hebben?

Bron: NU.NL – Patricia Paay na dood van haar moeder: ‘Rust weer een beetje terug’