Skip to main content

Jada Pinkett Smith, de vrouw die het voor elkaar kreeg om haar man Will Smith tot een publieke bitch slap te drijven, beweert nu dat die klap hun relatie heeft gered. Ja hoor, Jada, en varkens kunnen vliegen. Laten we even teruggaan naar die gênante vertoning bij de Oscar-uitreiking, waar Will Smith zijn innerlijke Fresh Prince of Bel-Air losliet op Chris Rock. En waarom? Omdat Chris een grapje maakte over Jada’s kale kop, iets waar ze zelf nota bene openlijk over praat.

Dus, volgens Jada heeft die klap hun relatie gered? Kom op zeg, alsof een beetje fysiek geweld de oplossing is voor een huwelijkscrisis. Misschien moeten we dan allemaal onze partners een mep verkopen om de liefde weer te laten opbloeien. Lekker politiek incorrect, maar hé, als het werkt voor de Smiths, waarom niet voor de rest van de wereld?

Maar laten we even eerlijk zijn, die klap was gewoon een wanhopige poging van Will om zijn mannelijkheid te bewijzen. Want laten we niet vergeten dat Jada in 2020 openlijk toegaf dat ze een affaire had met zanger August Alsina. Dus in plaats van zijn vrouw te confronteren met haar ontrouw, slaat Will liever een komiek die een grapje maakt. Bravo, Will, je hebt je ballen teruggevonden.

Dus, lieve lezers, laten we een les leren van de Smiths: als je relatie in zwaar weer verkeert, sla dan gewoon iemand in het openbaar. Het is misschien absurd, maar het schijnt te werken. En als het niet werkt, kun je altijd nog een carrière als bokser overwegen.

Bron: NU.NL – Jada Pinkett: Klap bij Oscar-uitreiking redde mijn relatie met Will Smith