Skip to main content

Het is werkelijk om te gillen van het lachen. Verkenner Plasterk heeft het briljante idee geopperd om een “stabiel kabinet” te vormen met de PVV, VVD, NSC en BBB. Ja, u leest het goed, de PVV, die bekend staat om zijn genuanceerde standpunten en vriendelijke retoriek, en de VVD, die de belangen van de gewone burger altijd zo nauw aan het hart draagt, zullen samen met de NSC en BBB een kabinet gaan vormen. Wat een geniaal plan, want als er één ding is wat Nederland nodig heeft, dan is het wel een kabinet dat bestaat uit partijen die allemaal even ver van de realiteit staan als de maan van de aarde.

Maar laten we vooral niet vergeten dat de PVV, onder leiding van Geert Wilders, een partij is die bekend staat om zijn warme en inclusieve standpunten. En de VVD, onder leiding van Mark Rutte, staat natuurlijk bekend om zijn ongekende eerlijkheid en integriteit. En laten we vooral de NSC en BBB niet vergeten, die ook bekend staan om… eh, ja, waar staan ze eigenlijk om bekend?

Het is werkelijk om te gillen van het lachen. Want als er iets is waar Nederland behoefte aan heeft, dan is het wel een kabinet dat bestaat uit partijen die zo ver van de realiteit staan dat ze niet eens weten wat ze met de realiteit aan moeten. En wie weet, misschien wordt Henk Krol dan wel minister van Pindakaas, en Thierry Baudet minister van Belachelijke Uitspraken. Het zou in ieder geval een verademing zijn, want wie heeft er nou behoefte aan een kabinet dat daadwerkelijk iets voor het volk doet?

Bron: NOS – Verkenner Plasterk: ‘stabiel kabinet’ met PVV, VVD, NSC en BBB onderzoeken