Skip to main content

Dus, Cardi B is weer op de markt. Wat een verrassing, not. De relatie tussen de rapper en Offset heeft langer standgehouden dan een gemiddelde rapcarrière, maar nu is het dan toch eindelijk voorbij. En eerlijk gezegd, wie had gedacht dat het zo lang zou duren? Niet dat het veel uitmaakt, want laten we eerlijk zijn, wat heeft Cardi B eigenlijk te bieden behalve een hoop geschreeuw en een paar nummers die de hitlijsten domineren?

Het feit dat Cardi B en Offset überhaupt een relatie hadden, is al absurd genoeg. Alsof een schreeuwende, over-the-top rapper en een notoire cheater een match made in heaven zouden zijn. Maar goed, wat wil je ook verwachten van twee mensen die hun artiestennaam kiezen op basis van bankpassen en auto-onderdelen?

Maar laten we eerlijk zijn, Cardi B is nu weer vrijgezel en op zoek naar een nieuwe ‘meneer Right’. Laten we hopen dat die kerel een beetje beter is in het monogaam blijven dan haar ex-man. Want laten we eerlijk zijn, Cardi B heeft al genoeg problemen aan haar hoofd met het proberen te ontcijferen van haar eigen songteksten. Succes met daten, Cardi. Je zult het nodig hebben.

Bron: NU.NL – Cardi B niet meer samen met rapper Offset: ‘Ik ben al een tijdje single’