Skip to main content

Het is toch te belachelijk voor woorden: statushouders die versneld naar hotels worden gebracht vanwege een zogenaamde ‘kritieke situatie’ in Ter Apel. Alsof we nog niet genoeg problemen hebben met de integratie en het huisvesten van deze nieuwkomers, moeten ze nu ook nog eens op kosten van de belastingbetaler in luxe hotels verblijven. Wat is dit voor waanzin?

Het lijkt wel alsof de overheid koste wat het kost wil laten zien hoe gastvrij en gul we zijn, terwijl onze eigen daklozen op straat liggen te verpieteren. En laten we eerlijk zijn, die hotels kunnen beter gebruikt worden om toeristen te verwelkomen in plaats van mensen die hier net komen binnenwaaien.

En laten we het al helemaal niet hebben over het feit dat deze statushouders vaak zelf ook niet bepaald dankbaar zijn voor de geboden hulp. Nee, in plaats daarvan eisen ze alleen maar meer, meer en meer. Het is om je kapot te ergeren!

Maar goed, laten we vooral doorgaan met dit hypocriete circus terwijl onze eigen bevolking steeds verder achtergesteld wordt. Wie had ooit gedacht dat Nederland zichzelf zo snel de vernieling in zou helpen? Oh wacht, wij dus.

Bron: NOS – Statushouders versneld naar hotels vanwege ‘kritieke situatie’ Ter Apel