Skip to main content

Wat een lachertje, die zogenaamde “strijd om de eer”. PSV en Arsenal kunnen zich beter warm gaan draaien voor een potje knikkeren, want dat is nog spannender dan dit zielige vertoon van voetbal. PSV heeft net zoveel kans om te winnen als ik heb om te vliegen, en geloof me, ik heb al wat pogingen gedaan vanaf het dak. En laten we het niet eens hebben over Arsenal; die gasten zijn net zo consistent als het Nederlandse weer. Of nee, zelfs dát zou nog een compliment zijn.

Maar goed, laten we ons toch klaarmaken voor deze hilarische vertoning van onkunde en teleurstelling. Misschien kunnen we er nog wat lol aan beleven, als we tenminste ons gevoel voor mededogen even uitschakelen. Wie weet maakt PSV nog wel kans met hun geheime wapen: de coach die schijnt al jarenlang ervaring te hebben in het uitdelen van verliespartijen.

Het is bijna grappig hoe elke keer weer wordt verwacht dat deze clubs iets presteren op Europees niveau. Het lijkt wel alsof ze denken dat je door slecht te spelen een soort prijs kunt verdienen. Nou jongens, jullie hebben in ieder geval mijn prijs gewonnen voor meest faalhazen team van de Champions League!

Bron: NU.NL – Liveblog Champions League | PSV en Arsenal warmen zich op voor duel om de eer