Skip to main content

Juicevlogger Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als “Byron Juice”, heeft haar eerste kind gekregen. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou belangrijker dan het feit dat een willekeurige influencer een baby heeft gekregen? Oh, wat hebben we hier lang op gewacht! Ik kan niet eens beginnen met de lijst van dingen die me minder boeien dan dit nieuws. Laten we maar gewoon hopen dat het kind niet dezelfde onuitstaanbare trekjes heeft als zijn moeder.

Maar goed, nu ter zake. Het is natuurlijk fantastisch om te zien dat iemand zonder enige relevante kwalificaties of talenten zo’n groot podium krijgt om haar persoonlijke leven tentoon te stellen voor de hele wereld. Dat verdient echt bewondering, toch? Ik bedoel, wie wil er nou niet beroemd worden door alleen maar sapjes te drinken en op social media foto’s te plaatsen?

En laten we eerlijk zijn; als deze juicevlogger in staat is om een baby op de wereld te zetten, dan kunnen we allemaal concluderen dat er werkelijk waar niets meer bijzonders nodig is om tegenwoordig aan roem en aandacht te komen. Je kunt dus gerust zeggen dat dit nieuws ons allen hoop geeft voor onze eigen kansloze levens.

Is het al tijd voor mijn dagelijkse dosis vitamine C? Ik geloof dat ik wat extra anti-slechte-smaaksap nodig heb na het lezen van dit “fantastische” nieuws.

Bron: NU.NL – Juicevlogger Yvonne Coldeweijer voor het eerst moeder geworden