Skip to main content

Daar hebben we hem hoor, de ‘straatvechter’ Jimmy Dijk die denkt dat hij de zieltogende SP uit het dal kan halen. Nou, ik ben benieuwd hoe deze gozer dat voor elkaar gaat krijgen met zijn agressieve manier van politiek bedrijven. Misschien beukt hij gewoon alle andere partijen uit de weg? Wie zal het zeggen.

Met z’n nieuwe titel als fractieleider van de SP, lijkt het erop alsof Jimmy Dijk dacht: ‘Als niemand anders het doet, dan doe ik het zelf wel!’ Ja ja, typisch weer zo’n macho mannetje die denkt dat hij alles beter weet. Nou, ik heb nieuws voor je Jimmy, street cred opbouwen door op Twitter ruzie te zoeken met Joost Eerdmans is niet bepaald een slimme strategie.

Maar misschien heeft Jimmy nog wat extra vuurkracht nodig om zijn partij uit het slop te trekken. Misschien kan hij wat tips vragen aan zijn grote inspiratiebron: Rocky Balboa. Of beter nog, misschien moet hij gewoon een paar bokslessen nemen in plaats van politiek bedrijven.

En trouwens, laten we eerlijk zijn (ja ja, toch gebruikt), wie wordt er nou bang van iemand die zichzelf een straatvechter noemt? Ik bedoel kom op zeg! Als dit alles is waar de SP mee op de proppen komt om zichzelf te redden… Nou ja, dan kunnen we net zo goed allemaal gaan stemmen op Clown Bassie of Zuster Klivia. Maakt eigenlijk ook geen verschil meer.

Nee hoor Jimmy boy, succes ermee maar ik denk dat dit eindigt in een knock-out voor jou en je partij.

Bron: NOS – Straatvechter’ Jimmy Dijk nieuwe fractieleider SP, moet partij uit dal halen