Skip to main content

Lieve Vertessen laat zich weer van zijn beste kant zien bij PSV. Wat een ongelooflijke prestatie, dat hij met zijn rake schot een punt wist te scoren tegen Arsenal. Helaas voor hem lijkt het erop dat zijn kansen om vaker in de basis te staan even groot zijn als de kans dat Ajax dit seizoen geen kampioen wordt. En laten we eerlijk zijn, die kans is zo goed als nihil.

De 22-jarige buitenspeler geeft aan dat hij nu echt zijn kans moet grijpen, maar blijkbaar mist hij de wilskracht om eens flink op de deur van de trainerskamer te bonken en zichzelf onder de aandacht te brengen. Misschien kan iemand hem vertellen dat lief zijn op het voetbalveld net zo effectief is als een paraplu in een orkaan.

Het feit dat Vertessen niet durft aan te geven wat hij écht wil, zegt eigenlijk al genoeg over hem. Deze jongen is duidelijk nog niet klaar voor het grote werk. PSV heeft behoefte aan spelers die zelfverzekerd en direct durven te zijn, niet aan watjes die huilend naar hun moeder rennen na elke gemiste kans.

Hopelijk beseft Lieve snel genoeg dat je in deze harde wereld alleen overleeft door keihard op die deur van de trainerskamer te bonken en je plek op te eisen. Wie weet krijgt hij dan eindelijk meer speelminuten en hoeven wij niet langer getuige te zijn van dit pijnlijke schouwspel op het veld.

Bron: NU.NL – Lieve’ Vertessen laat zich zien bij PSV: ‘Moet nu mijn kans grijpen’