Skip to main content

Oké, wie heeft Peter Bosz eigenlijk onlangs even goed de lul opgeblazen? De man staat te glunderen als een kleuter die voor het eerst z’n veters zelf heeft gestrikt. Overtuigend gewonnen met 0-4 tegen AZ. Applausjeseieren voor zichzelf. Zijn ploeg had volgens hem in het eerste half uur een niveau bereikt waar God zelf jaloers op zou zijn.

Beste van het seizoen, blaat hij uit. Maar wacht even… Heeft deze meneer niet door dat hij aan het roer staat van fucking PSV? We hebben ’t hier niet over FC Knudde of Heracles in tietenkijken, maar over een club die serieuze pretenties op de landstitel hoort te hebben! Die moeten geen vreugdedans doen bij de gratie gods omdat ze effe lekker voetballen tegen AZ. Dat moet standaard zijn!

Let’s face it: het is alsof je feest gaat vieren omdat je pup voor één keer z’n drol buiten neergelegd heeft terwijl hij al twee jaar bij jou woont en nog steeds elke nacht je Perzisch tapijt onderpoept.

Heb jij Bosz al eens zien glimmen als een gouden krent toen ie werd benoemd tot trainer van PSV? Neuh… Nou dan, stop met juichen Pete, doe gewoon je werk en hou er geen cijferfetish op na zoals die clown Koeman doet bij Oranje.

Bosz geniet vooral….man wat heb ik gelachen. Genieten doe je in bed met Sharon Dijksma of zwelgend in bitterballen met mayo tot aan je oksels, maar niet bij een obligate overwinning van PSV tegen AZ. Van het hoge niveau van zelffelicitatie zou iedereen rode puntjes krijgen.

Maar goed… dit was natuurlijk al langer bekend dan dat Jeroen Pauw maagd is: de waan van de dag regeert in voetballand, en Bosz z’n egotrip is maar één speeltijd ver weg.

Bron: NU.NL – Bosz geniet vooral in eerste half uur van PSV tegen AZ: ‘Beste van dit seizoen’