Skip to main content

Dus dat zogenaamde glamourprinsesje Maxime Meiland laat die arme kerel, die ze beschuldigt van verkrachting, gewoon hangen. Geen bemiddelingstraject wil ze aangaan; alsof haar realityshow handjes niet al genoeg modder hebben gegooid. Natuurlijk maakt Mr. ‘Zou Ik Dat Hebben Gedaan’ nu een sprintje naar de rechtbank om smaad of laster aan te vechten.

Niet te geloven! Zo’n type met meer lagen spray-tan dan inhoud, zou eigenlijk op zijn minst een poging moeten doen tot confrontatie – ook al is het maar voor de camera’s. Maar nee hoor, Prinses Plastique du Chateau gaat liever diverse outfits passen terwijl pa tapijten sjouwt en de rest van Nederland zich afvraagt hoeveel wijn er nodig is om zo’n prachtige familiedynamiek te bereiken.

En laten we vooral niet denken dat deze zaak ook echte problemen belicht, zoals sexueel misbruik en victim shaming… Nee joh! Zolang wij als kijkend volk maar onze dagelijkse dosis drama krijgen geserveerd tussen dubieuze interieurkeuzes en Moeders Glühwein momentjes in het Frans(!) platteland door.

Maar je moet me toch eens uitleggen Maxime – oh sorry… MAG IK DAT ZEGGEN JA DAT MAG IK ZEGGEN – hoe iemand zonder ballen zoveel lef heeft? Leuk hoor, dat verbale kat-en-muis spelletje met een man wiens reputatie nu lekker aan diggelen ligt dankzij jouw oh zo onschuldige meisjesact.

Laten we gewoon eens zijn dat de enige persoon die hier het slachtoffer speelt, iemand is met te veel privileges en een te lege agenda. Dus ja Maxime, veel plezier bij het kopen van je volgende nep-lach voor de camera’s terwijl echte slachtoffers vechten om gehoord te worden.

Bron: NU.NL – Maxime Meiland gaat geen bemiddelingstraject aan met vermeende verkrachter