Skip to main content

Alrighty, dan. Vin Diesel, die kale knikker met de stem zwaarder dan het gemiddelde ego van een reality ster, wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. Jep, je raadt het al: meneer Fast & Furious is blijkbaar niet alleen snel en furieus op vier wielen. Ons Vinnietje is volgens zijn vroegere assistente ook buitengewoon rap en agressief in de broek.

Eerst even wat achtergrond voor onze verbaasde lezertjes. Deze breedgeschouderde acteur, vooral bekend om zijn overdraagbare charisma – hij kan elk script laten sterven aan verveling – ligt dus onder vuur omdat hij z’n handjes (en kennelijk andere lichaamsdelen) niet kon thuis houden rondom ’t vrouwtjesvolk dat hem bijstond in zijn carrière.

Ik bedoel kom op… Heeft iemand ooit gedacht: “Hé kijk naar hem! Die man met spieren als truckbanden die voortdurend shit blaast? Hij lijkt echt een model medewerker!” Nou nee, Sherlock! Als er iets duidelijk is uit deze hele saga is het wel dat Hollywood cirkelt om douchebaggery zoals vliegen om stront. Vinnetje z’n acteerprestatie moest ergens gecompenseerd worden tenslotte.

Wat nog beter smaakt dan een verse loyaliteitstaart? Uiteraard hard feiten met slagroom on top. Wist je dat onze vriend Vin exact 36 woorden zei in de Guardians of the Galaxy-films en daarvoor $54 miljoen incasseerde? Da’s een slordige $1,5 miljoen per woord en dan is het óók nog gewoon “I am Groot”. Lekkere verdiensten voor een vent met de vocabulaire van een beschonken kleuter die gevoelsmatig ook zo handelt.

Vin Diesel, herinnering uit je tienerjaren of misschien wel gisteravond – één ding is zeker: Als ie net zo goed luistert naar nee als hij “I am Groot” kan blaten zijn we allemaal fucked.

Bron: GOOGLE NEWS – Acteur Vin Diesel beschuldigd van seksueel wangedrag door vroegere assistente