Skip to main content

Politie wil landelijk vuurwerkverbod: afsteken leidt tot wetteloosheid

De politie heeft de afgelopen tijd al genoeg aan hun hoofd gehad met het handhaven van de coronamaatregelen, en nu willen ze ook nog eens een landelijk vuurwerkverbod invoeren. Laten we eerlijk zijn, als we naar buiten gaan is het toch al één grote chaos? Maar nee hoor, laten we vooral nog meer dingen verbieden zodat de criminaliteit alleen maar toeneemt. Want ja, wat maakt het uit dat onze privacy steeds verder wordt ingeperkt? Als je die knal hoort en je schrikt even kort denken wij luitjes bij justitie niet aan jullie ellende.

En dan komt zo’n slappe theedoek van een politicus vertellen dat er 25 miljoen euro beschikbaar moet worden gesteld om dit ‘probleem’ op te lossen. Serieus? Dat geld kunnen ze beter stoppen in fatsoenlijke zorg of onderwijs in plaats van ons plezier af te pakken. En laten we welwezen hoeveel ellende deze regering er zelf voor heeft gezorgd; alsof een rotje afsteken nou echt het toppunt is van criminele activiteiten hier.

Dus beste meneren en mevrouwen bij de politie: hou op met huilen over straatvuurwerk en richt je liever op echte problemen zoals kinderpardonnen die geweigerd worden of belastingontduikers die vrij spel hebben. Of laat anders DIE mensen lekker rondartsen whaha! Lachuuuuhhh… aldertösig….

Bron: GOOGLE NEWS – Politie wil landelijk vuurwerkverbod: afsteken leidt tot wetteloosheid