Skip to main content

Wie denkt voormalig radio-dj Wietze de Jager wel dat hij is? Voelt hij zich ‘bevoorrecht’ omdat hij naar Bonaire is geëmigreerd? Laat me niet lachen. De enige reden dat deze man ‘bevoorrecht’ is, is omdat hij het geluk heeft gehad om zijn saaie radiocarrière te mogen verknallen op een tropisch eiland waar niemand hem kan horen.

Nee, laten we eerlijk zijn: dit nieuws slaat in als een bom. Radio 538 zal nooit meer dezelfde tenenkrommende grappen van Wietze hoeven aanhoren, want die zit nu ergens in de Caraïben cocktails weg te tikken terwijl wij hier moeten dealen met BN’er-overload op de Nederlandse radio.

Beetje jammer ook van die zogenaamde ‘emancipatie’. Alsof bovengenoemd persoon nog toegevoegde waarde had bij 538. Hij kan zichzelf beter “ongelooflijk beperkt” noemen voor het achterlaten van kansen in Nederland en ons overleveren aan Evers Staat Op’s flauwekul.

Maar goed, we kunnen altijd nog genieten van feiten zoals deze onzinberichtgeving om onze dagen door te komen. En wie weet komt hij terug wanneer blijkt dat ze geen Ritalin hebben op Bonaire!

Bron: NU.NL – Voormalig radio-dj Wietze de Jager voelt zich ‘bevoorrecht’ na emigratie naar Bonaire