Skip to main content

Beau van Erven Dorens, de zelfbenoemde held der gekwelde BN’ers, neemt het weer eens op voor zijn maatje Gordon. Want oh wat is hij toch onschuldig en zielig! De reacties op Gordons zoveelste aandachtszoekerij waren volgens Beau “ronduit schandalig”. Nou Beau, laten we even eerlijk zijn (ja sorry Beau, ik kon het niet laten); als je met een bak popcorn naar *Isola di Beau* kijkt om te horen hoe Gordon vertelt dat hij vorig jaar een einde aan zijn leven wilde maken… Dan vraag je er gewoon om. Het publiek heeft recht op entertainment in plaats van deze goedkope poging tot emotie-uitbuiting.

Gordons ‘zelfmoordonthulling’ is niets meer dan de zoveelste wanhopige schreeuw om aandacht. En waarom? Omdat hij al jaren irrelevant is maar koste wat het kost in de spotlights wilt blijven staan. Misschien moet Gordon zich realiseren dat heel Nederland wel klaar is met die eindeloze soap van hem.

Maar ach ja, daar hebben we onze nationale Quasi-Humanitaire Geluksbrenger oftewel Beau van Erven Dorens weer hoor; de man die denkt dat door zich achter elk sneue verhaal te verschuilen en iedereen die er iets over durf te zeggen aftekraken., zoals altijd zalftjes kan smeren over alle wonden heen.

Maar kom op mensen, laten we ons niet langer voor de gek houden door dit soort treurnis televisie en alles daaromheen. Laten we internef toezicht instellen of zo ter bescherming tegen dergelijke misleidingpraktijken.

Dus dankjewel gloednieuw overheidsorgaan: Is-domme-dit Dom-recidive-plannetjes-In-de-paadje-Zetten-Mentaliteit (ID-DIPZM).

Bron: NU.NL – Beau van Erven Dorens in de bres voor Gordon: ‘Reacties ronduit schandalig’