Skip to main content

Dus, we hebben Henk van Weyenberg als minister van Financiën en Ingrid Gräper als staatssecretaris van Cultuur. Serieus? Wat zijn ze gonna doen, hun belastinggeld spenderen aan het bouwen van een gouden standbeeld voor Lil Kleine ofzo?

Het lijkt alsof onze regering tegenwoordig gewoon namen uit een grabbelton trekt en zegt: “Oh jij bent nu verantwoordelijk voor miljarden euro’s!” En verrassing, nog steeds gaat alles naar de klote.

Want laten we eerlijk zijn- Van Weyenberg heeft waarschijnlijk niet eens genoeg cash in zijn portemonnee om de koffieautomaat op het ministerie te vullen. Zeker gezien hij letterlijk dezelfde kopieermachine gebruikt sinds 1995.

En dan heb je Gräper – wie is ze eigenlijk? Ah ja juist – niemand die haar naam kan spellen zonder Google erbij te halen. Maar desalniettemin krijgt zij wél ons zuurverdiende geld om te besteden aan kunstprojectjes waarvan niemand begrijpt wat voor nut ze dienen behalve dat ze allemaal ten minste één keer per week iets moeten schreeuwen over hoe onderdrukt ze zich voelen.

Maar goed hoor, ga lekker door met ons land naar de filistijnen helpen terwijl wij met z’n allen gewoon toekijken. Weetje wat Nederland nodig heeft? Een nieuwe regering! En snel een beetje!

Bron: GOOGLE NEWS – Van Weyenberg minister van Financiën, Gräper staatssecretaris van Cultuur