Skip to main content

Ajax, oh Ajax. Het was ooit de trots van Nederland, maar nu lijkt het erop dat ze binnenkort ingehaald worden door AZ! Ja echt waar, kenners voorspellen dat Saibari ruim 60 miljoen euro waard is. Dat zijn heel wat potjes stroopwafels die je daarmee kan kopen zeg.

En PSV? Die lijken dit seizoen gewoon weer de landstitel te gaan pakken. Ajax staat na een dramatische start op een pijnlijke vijfde plek en Vitesse gaat ook niet bepaald lekker. Als je aan hun fans vraagt hoe het met hun club gaat krijg je vast te horen: “Een doemscenario!”

Maar goed, laten we eerlijk zijn (oeps), wie heeft er nog behoefte aan deze vooruitblik vol deprimerende feiten als we nu al weten hoe het afloopt? Zullen we dan – uit pure medelijden – toch even kijken naar wat de tweede helft kan brengen?

Nou hier komt ie: regendruppels tijdens wedstrijddagen waarbij de scheidsrechter geen flauw idee heeft of hij moet fluiten voor een penalty of voor buitenspel en natuurlijk supporters die zichzelf verliezen in biertjes omdat ze niet kunnen geloven wat ze zien op het veld.

Kortom; verwacht niks meer van dit seizoen mensen. Gebruik jullie energies om leuke dingen te doen in plaats van naar verschrikkelijke voetbalmatches kijken!

Bron: NU.NL – NU+ | Kenners voorspellen: ‘Ajax haalt AZ in, Saibari ruim 60 miljoen euro waard’