Skip to main content

Milieuorganisaties, altijd maar weer dat gezeur over het milieu. Aan de ene kant willen ze ons laten geloven dat we allemaal dood gaan als we niet direct stoppen met ademen, aan de andere kant stappen ze naar de rechter om een renovatie van het Binnenhof te stoppen. Serieus? Het lijkt wel alsof deze lui gewoon geen leven hebben en graag anderen lastigvallen.

Laat me raden: die zogenaamde “milieuactivisten” vinden het vast weer verschrikkelijk dat er wat meer CO2 uitgestoten wordt door al die renoverende machines op het Binnenhof. Nou ja, misschien moeten ze dan zelf eens iets nuttigs gaan doen in plaats van kostbare tijd verspillen aan dit soort onzinrechtszaken.

Als je denkt dat ik overdrijf, bedenk dan even hoeveel energie jij verbruikt als je thuis op je frituurpan staat te kijken naar Netflix terwijl je toch had beloofd om vandaag nog boodschappen te doen voor oma! Ondertussen klagen over een trouwens broodnodige reconstructie van ons nationale parlement… serieus?

Het zou mij niets verbazen als blijkt dat deze zogenaamde milieuridders hun hele rekening betalen met geld waarvan minstens één keer vals voor moet zijn gebruikt hoor! Dus neem hun geklaag vooral niet zo serieus jongens!

Zeg nou eerlijk; wie heeft hier nu echt ooit bewijs gezien van iemand wiens auto spontaan is gesmolten omdat Mark Rutte perse wil poepen in een moderne w.c.?

Bron: GOOGLE NEWS – Milieuorganisatie stapt naar de rechter om renovatie Binnenhof te stoppen