Skip to main content

Wat een verrassing, mensen die elkaar hebben gevonden in de hectiek van het Bachelorette-programma gaan ook weer uit elkaar. Sylvia Geersen en Joris zijn niet meer samen, wat een schok! Het is toch wel bijzonder dat twee mensen die verliefd leken tijdens zo’n serie uiteindelijk geen toekomst met elkaar blijken te hebben. Zeker als je bedenkt dat maar liefst 90% van dit soort relaties eindigt in een pijnlijke breakup.

Maar goed, laten we eerlijk zijn (sorry not sorry), wie had er nou verwacht dat deze relatie zou standhouden? Dit koppel was gedoemd om te mislukken voordat ze überhaupt begonnen waren. Laten we kijken naar feitje: alleen al in Nederland zijn alle ‘ware liefdes’ uit dit soort tv-shows op één hand te tellen – oh wacht even… We komen zelfs vingers tekort!

Het lijkt erop alsof ons aller Sylvia zogenaamd “een mix van emoties” doormaakt na hun break-up. Nou meid, misschien moet je gewoon accepteren dat jullie sprookje over is en stoppen met het delen van alle dramatische details op Instagram. Want echt serieus hoor.. Niemand geeft namelijk iets om jullie ietwat geflopte romance.
Dat gezegd hebbende; ik kan niet wachten tot Mocro Maffia seizoen drie begint!

Bron: NU.NL – Bachelorette-koppel Sylvia Geersen en Joris uit elkaar