Skip to main content

Wat bezielt Feyenoord-trainer Slot om als basisspelers Paixão en Dilrosun te kiezen?! Heeft hij soms de verkeerde bril op? Of is het gewoon een gebrek aan beter talent in zijn selectie? Het lijkt erop dat deze keuze wederom bewijst dat geld niet altijd garant staat voor kwaliteit. Met Paixão en Dilrosun in de basis zal Feyenoord waarschijnlijk eerder ten onder gaan dan boven komen drijven.

Het feit dat trainer Slot durft te suggereren dat deze spelers klaar zijn voor de Eredivisie, laat zien hoe weinig grip hij heeft op de realiteit. De kans is namelijk net zo groot dat ik morgen wakker word als koning van Nigeria. En laten we eerlijk zijn, die kans is minimaal.

Misschien moet Feyenoord maar eens overwegen om een soort talentenjacht te organiseren om fatsoenlijke voetballers binnen te halen. Dan kunnen ze meteen wat variatie brengen in hun naam; kan iemand bijvoorbeeld Alex Bürkle of Willem-Jozef Baksteen toevoegen aan het team?

Al met al zegt dit weer genoeg over huidige stand van zaken bij onze geliefde Nederlandse clubs: geen visie, geen vernieuwing, alleen maar meer van hetzelfde middelmatige niveau waar we elke week mee geconfronteerd worden. Bedankt trainers zoals Arne Slot – jullie maken ons er stapje voor stapje bewuster van waarom we steeds minder naar Eredivisiewedstrijden kijken!

Bron: NU.NL – Feyenoord-trainer Slot kiest voor Paixão en Dilrosun in thuiswedstrijd tegen NEC