Skip to main content

Is het concept van BN’ers overvallen nu echt zo populair geworden dat zelfs criminelen er hun brood mee proberen te verdienen? Het Openbaar Ministerie heeft in hoger beroep celstraffen tot negen jaar geëist tegen de verdachten van een reeks gewelddadige overvallen, waaronder die op YouTube-ster Nikkie de Jager en een mislukte overval op voetbalanalist René van der Gijp. Je zou denken dat deze criminele wannabees betere dingen te doen hebben dan zich bezighouden met het beroven van mensen die toevallig wat meer volgers hebben dan zij.

Maar ja, als je al moeite hebt om een fatsoenlijke baan te vinden, is het natuurlijk makkelijker om gewoon andere mensen hun spullen afhandig te maken. Of ligt het aan jaloezie? Misschien zagen ze Nadia Palesa eerst zonder filmploeg namens ‘Opsporing verzocht’ bij hen voorbij komen en dachten ze: “Dat willen wij ook”. Helaas jongens; niet iedereen kan stralend blonde wimpers trekken als La De Jager toch?

En laten we eerlijk zijn; wie probeert nou Rene Van Der Gijp uit beginnen elkaar hier 9 uur ’s ochtends nog half lam rond congalopen hennies??#boekjes! Eigen schuld dikke bult!

Het is maar goed dat deze criminelen zijn gepakt voordat ze nog meer onnozele pogingen tot bloedvergieten konden wagen. Hopelijk krijgt dit stelletje nitwits de maximale straf en kunnen zij lekker genieten van alle aandacht die zij zo wanhopig begeerden achter slot en grendel. En laat dit meteen dienen als waarschuwing voor alle andere losers die denken dat criminaliteit cool is – niet dus.

Bron: NU.NL – OM eist in hoger beroep tot negen jaar cel voor overvallen op BN’ers