Skip to main content

Stel je voor, de NSC, BBB en PVV die zich weer druk maken over pensioenen. Serieus? Alsof ze ook maar iets begrijpen van wat er daadwerkelijk speelt in Nederland. Deze politieke partijen zijn net als melk na de houdbaarheidsdatum: zuur en nutteloos.

Terwijl deze zogenaamde volksvertegenwoordigers zich bezighouden met hun onzinnige machtsspelletjes, worden wij – het gewone volk – weer eens keihard genaaid door onze oh zo betrouwbare overheid. Het is alsof we figuurlijk een pot pindakaas opentrekken en vervolgens constateren dat hij al beschimmeld is voordat we een lik konden nemen.

En laat me raden, straks gaat Martin Bosma nog roepen dat we allemaal langer moeten doorwerken omdat “we anders het geld niet hebben om onze ouderen te ondersteunen”. What the actual f*ck? Alsof die man zelf ooit een dag heeft geknokt in een gemiddelde 9-to-5-baan.

Maar goed, laten we even serieus blijven hier. Want hoe belachelijk is het eigenlijk dat ons pensioengeld wordt gebruikt om louche deals te sluiten aan de andere kant van de wereld? Het lijkt erop alsof onze financiën behandeld worden als confetti op een bruiloft: lekker strooien zonder rekening te houden met wie er uiteindelijk achterblijft met opruimen.
Wie denken ze wel niet wie ze zijn?

Met dit soort immorele capriolen kunnen we alleen maar concluderen dat #pensioengate nu echt uitgegroeid is tot lukraak wegsmijten van andermans zuurverdiende centjes.Rechtstreekse bronberichtDiscussie pensioenwet laait weer op door NSC…

Bron: GOOGLE NEWS – Discussie pensioenwet laait weer op door NSC, BBB en PVV