Skip to main content

Nou nou, meneer Xavi heeft het op zijn heupen hoor. Oprotten als je geen vertrouwen voelt? Tja, dan kunnen we denk ik wel een flink aantal trainers in de prullenbak kieperen. Eén slechte wedstrijd en meteen is alles naar de knoppen bij deze man. Misschien moet hij even een tripje naar Real Madrid maken om te kijken hoe ze daar met dit soort tegenslagen omgaan.

Het wordt hoog tijd dat Xavi beseft dat niet elke speler aan zijn voeten ligt zoals toen hij nog zelf op het veld stond te schitteren. Daarbij komt ook nog eens dat Barcelona momenteel zo diep zit, ze weten niet meer of ze op moeten staan of door moeten graven.

Met deze arrogante instelling gaat het team van Barcelona nooit verbeteren en zal de afgang tegen Real Madrid in de finale van de Spaanse Supercup pas het begin zijn van een neerwaartse spiraal voor deze club.

Misschien moet meneertje Xavi wat minder kritiek hebben op anderen en zichzelf eens onder hande nemen. Het lijkt er namelijk steeds meer op dat hij zelf he-le-maal gelooft in sprookjes over zijn eigen capaciteiten – maar ja misschien kan Barça ooit peer perfection defeet reaslistischer worden zonder hem aan boord!

Bron: NU.NL – Bekritiseerde Xavi: ‘Ik stap op bij Barcelona als er geen vertrouwen meer is’