Skip to main content

Maar 425 zorgmedewerkers met long covid krijgen eenmalig 15.000 euro. Serieus, wat voor onzin is dit? Het lijkt wel alsof de regering in slaap is gevallen en per ongeluk op de knop heeft gedrukt om dit belachelijke bedrag uit te keren aan een selecte groep mensen die toevallig aankloppen bij het UWV met klachten na corona.

Laat me raden, wordt er nu ook geld uitgekeerd aan mensen die jarenlang last hebben gehad van hooikoorts? Of hoe zit het eigenlijk met al die hardwerkende supermarktmedewerkers die dagelijks werden blootgesteld aan honderden snotterende klanten tijdens de hoogtijdagen van Covid-19?

Oh wacht, ik ben vergeten dat deze zorgmedewerkers als helden zijn bestempeld door onze geliefde minister-president Mark Rutte. Laten we eerlijk zijn, hier gaat het gewoon om politiek opportunisme. Het is niet meer dan een schaamteloze poging om stemmen binnen te slepen voor de volgende verkiezingen.

Denk je nou echt serieus dat dit soort stunts gerechtvaardigd zijn? Ze kunnen beter investeren in structurele waardering en compensatie voor álle zorgwerkers in plaats van lukraak wat zakgeld rondstrooien onder eeuwige slachtofferverhalen terwijl anderen in stilte lijden! Dit land begint steeds meer op een lachwekkende circusact losgeslagen clowns te lijken dan op serieus bestuur! Optelsom: Waanzin!

Bron: GOOGLE NEWS – Maar 425 zorgmedewerkers met long covid krijgen eenmalig 15.000 euro