Skip to main content

Energieminister Jetten: ‘Nee, ik kom uw wasmachine niet uitzetten’

Wat een verrassing! De energieminister die weigert om persoonlijk bij iedereen langs te komen om de wasmachine uit te zetten. Nou, laten we eerlijk zijn, alsof hij daar überhaupt tijd voor heeft tussen het pronken met zijn regenboogvlag en het ontwerpen van genderneutrale toiletten door. Het is natuurlijk geen verrassing dat deze groene jongen in Den Haag liever onderwerpen als klimaatverandering aansnijdt dan daadwerkelijk actie onderneemt.

Maar serieus, wie denkt Rob “Jetset” Jetten wel niet dat hij is? Alsof wij ons leven moeten aanpassen omdat meneer minister graag wil pronken met zijn duurzame beleid. Het zal hem vast ook niks verbazen als we straks allemaal onze elektriciteit moet opwekken door middel van hometrainers terwijl hij vrolijk rondrijdt in z’n Tesla.

Deze Job Cohen 2.0 Vergeet alleen gemakshalve even dat Nederland slechts een druppel op de gloeiende plaat is wat betreft CO2-uitstoot vergeleken met landen zoals China en Amerika. Dus hoeveel effect gaat het nou echt hebben als ik mijn wasje overdags draai in plaats van ’s nachts?

Dit alles bevestigt maar weer eens dat politici net zo nuttig zijn als een parasol tegenwoordig; ze staan er vooral mooi bij maar beschermen je nauwelijks tegen iets concreets.
Mooi werk, Jettentje!

Bron: GOOGLE NEWS – Energieminister Jetten: ‘Nee, ik kom uw wasmachine niet uitzetten’