Skip to main content

Het zal je maar gebeuren, heb je eindelijk een oogje op Angela Groothuizen, blijkt ze nog aan de haak geslagen te zijn door Rob Mooij. Ja ja, onze eigenste Knuffel-Kroatische is open voor een nieuwe liefde in haar leven. Maar voordat je helemaal wegzwijmelt bij het idee van romantische diners en lange strandwandelingen met deze 60-jarige nachtegaal, moet je wel even accepteren dat ze nog wat scharrelt met meneer Mooij.

Laten we eerlijk zijn (sorry toch gebruikt): als Angela Groothuizen klaar zou zijn om serieus te daten en zich weer in de datingvijver gooit, dan hebben wij dit nieuws al veel langer kunnen verwachten. Het is tenslotte alweer even geleden dat ze uit elkaar ging met haar ex-man Rob Frankenhuis: waarom heeft het zolang geduurd? Is er misschien iets misgegaan tijdens het swipen?

Maar laten we niet vergeten dat we hier ook te maken hebben met iemand die ons regelmatig aanspreken hoe belangrijk zelfliefde is. Misschien kan Mvr.GrootHart eerst haar eigen advies ter harte nemen voordat zij andere mensen gaat advisterren over hun relatiestatus.
Dat gezegd hebbende wensen wij Mevrouw GeloofInEeuwigeLiefde natuurlijk alle geluk toe in d’r zoektocht naar Mr.Right! Ondertussen geniet Robertiño van jullie saaie avondjes bankhangend Netflix kijkend…
Cheers!

Bron: NU.NL – Angela Groothuizen staat open voor nieuwe liefde: ‘Maar heb Rob ook’