Skip to main content

Beperking van aantal vluchten op Schiphol per november ‘onwaarschijnlijk’

Nou, daar gaan we weer. Terwijl miljoenen mensen in Nederland zich druk maken om de klimaatcrisis en het behoud van onze planeet, besluit Schiphol doodleuk dat het plan om het aantal vluchten te beperken “onwaarschijnlijk” is. Wat een verrassing! Want laten we eerlijk zijn: wie maakt zich nu zorgen over de toekomst van onze aarde als je ook gewoon lekker op vakantie kunt?

Het lijkt wel alsof Schiphol denkt dat ze boven de wet staan. En misschien doen ze dat ook wel, met al die politici in hun zak. Maar zelfs zij kunnen niet ontkennen dat vliegtuigen schadelijk zijn voor het milieu. In plaats van keiharde maatregelen te nemen, laat Schiphol liever nog meer vliegtuigen landen en opstijgen terwijl ons klimaat langzaam naar de knoppen gaat.

Want laten we eerlijk zijn (sorry): deze arrogantie is genoeg reden om iedereen bij Schiphol eens flink wakker te schudden voordat het straks echt te laat is.

Dus wat nu? Moeten we maar accepteren dat een paar rijke stinkerds nog even snel naar Ibiza willen voor hun zoveelste luxe getaway? Of wordt het eindelijk tijd om grenzen te stellen aan dit egoïstische gedrag?

Laten we hopen dat er snel iets verandert – of moeten we allemaal maar vast beginnen met zwemles plannen voor ons nageslacht…

Bron: GOOGLE NEWS – Beperking van aantal vluchten op Schiphol per november ‘onwaarschijnlijk’