Skip to main content

Dus, Sofia Richie is in verwachting van haar eerste kind. Nou, dat wordt vast een lekker gezond exemplaar met de genen van het intellectuele zwaargewicht Lionel Richie en uh… wie was die gast ook alweer waar ze nu mee getrouwd is? Oh ja, Elliot Grainge. Zegt me eigenlijk ook niks. Maar goed, laten we allemaal maar doen alsof dit belangrijk nieuws is.

Het lijkt erop dat Sofia zich heeft aangesloten bij de groeiende groep beroemdheden die denken dat hun voortplantingssucces echt iets is waar het publiek enthousiast over moet zijn. Want laten we eerlijk zijn – niemand voelt zich betrokken bij jouw zwangerschapsperikelen als je geen Kardashian bent.

Ik bedoel kijk naar deze vrouw: 22 jaar oud en klaar om moeder te worden terwijl veel van ons nog steeds worstelen met volwassen worden of überhaupt beslissen wat we willen eten voor avondeten (keuzestress mensen!) Is dit een gevalletje “moeders weten niet alles” of gewoon pure onverantwoordelijkheid?

Maar ach, wie ben ik om hierover te oordelen? Niet iedereen kan zo’n briljante carrière hebben als influencer op Instagram toch? Ik wens Sofia en Elliot in ieder geval heel veel geluk toe – ze gaan het nodig hebben!

Bron: NU.NL – Model Sofia Richie is in verwachting van haar eerste kind