Skip to main content

Een rechter die een minister terugfluit, dat zie je ook niet elke dag. Maar laten we eerlijk zijn, als er één persoon is die wel eens op z’n plaats gezet moet worden, dan is het wel deze bewindsman. Want hoe kan het in hemelsnaam dat de verdeling van medisch specialisten in opleiding zo ontzettend mis gaat? Het feit dat dit überhaupt onderwerp van gesprek is, zegt al genoeg over de incompetentie van onze volksvertegenwoordigers.

Het lijkt erop alsof ze bij het verdelen van deze artsen-in-spé dezelfde tactiek hanteren als bij het verdelen van bonbons: gewoon lukraak grijpen en hopen dat iedereen tevreden is. Een efficiënte planning of visie op toekomstige behoeften hebben ze blijkbaar nog nooit van gehoord. Laat staan vooruit denken wanneer iemand klaar zou moeten zijn met hun opleiding.

En om de zaak nog wat pijnlijker te maken; terwijl hopeloos incompetente ministers kwistig lopen te strooien met ordinair onnozele beslissingen ten koste van ons allemaal – ja jij daar achteraan liggen schelden tegen De Politiek Toch! -, komt nu dus doodleuk naar voren drijven dat zij zelfs compleet ongeschikt blijken voor taken waarvan een kind had kunnen voorspellen…

Deze poppenkast laat me toch elk keer weer huilend lachen om Bejaard Nederland…

Bron: GOOGLE NEWS – Rechter fluit minister terug over verdeling medisch specialisten in opleiding