Skip to main content

Prins Harry, de charmeur van het Britse koningshuis, heeft weer eens iets om over te klagen. Klaarblijkelijk is geld niet alleen een gemis in zijn portemonnee, maar ook in zijn hart. Want meneer wil meer schadevergoeding zien rollen voor de afluisterpraktijken van de tabloids. Toegegeven, die paparazzi gaan soms echt te ver en verdienen zeker hun straf. Maar kom op zeg, als je zelf zo graag in the picture wilt staan moet je er maar tegen kunnen dat mensen meegluren.

En laten we eerlijk gezegd (ja toch even gebruikt): wat valt daar nou eigenlijk af te luisteren? “Yo Meghan darling, water on the side of my tea today?” Als ik deze man was zou ik juist blij zijn met alle attention!

Maar goed: Prinsje eist dus meer geld omdat hij blijkbaar vindt dat hij recht heeft op compensatie voor het gebrek aan privacy – alsof wij geïnteresseerd zijn in hoeveel chocopasta hij elke ochtend over zijn crumpets smeert!

Dus ja hoor prinsie wint vast wel wat centjes bij want heej.. Koninklijke familie moet tenslotte gewoon Kim Kardashian-gewijs worden betaald om een beetje privéleven mogelijke privileges kwijt raken—god mag weten waarvoor ze eigenlljk word gecompeneseerd

Samengevat: man up prins-walsalaza , stop whining—you’re filthy rich and famous for absolutely nothing!

Bron: NU.NL – Prins Harry overweegt verdere juridische stappen tegen Mirror-uitgever