Skip to main content

Nou, dat was even schrikken voor Dylan Groenewegen! De man die normaal gesproken de ene na de andere overwinning boekt, werd dinsdagavond volledig verrast door nieuwkomer Casper van Uden. Die jongen had blijkbaar wat tramadolletjes achterovergedrukt voordat hij op zijn fiets sprong, want hij stal gewoon eventjes het showtje van grootheid Groenewegen.

Tja, zo zie je maar weer: zelfs in Saoedi-Arabië kan een Nederlander voor sensatie zorgen. Het zal vast niet lang meer duren voordat Van Uden wordt uitgenodigd op het Nederlandse koningshuis – als waardering voor deze macabere moordaanslag dan wel te verstaan!

Maar laten we eerlijk zijn… wie heeft er eigenlijk ooit gehoord van Team DSM-Firmenich PostNL? Klinkt als een organisatorisch rommeltje waarvan ze nog geen idee hebben of ze nou pakketten bezorgen óf hun werknemers aanmoedigen om elkaar naar beneden te duwen tijdens wielerwedstrijdjes…

Enfin; gefeliciteerd met je eerste profzege, Van Uden! Wie weet word jij net zo’n held als ‘fietsmaatschappelijkwerker’ Tom Dumoulin… Als je tenminste blijft oppassen dat Prins Brummetje niet per ongeluk tegen jouw achterwiel aan knalt!

Bron: NU.NL – Talent Van Uden verrast Groenewegen en boekt in Saoedi-Arabië eerste profzege