Skip to main content

Een zieke Charles vergroot de kans op verzoening met Harry? ‘Geluk bij ongeluk’, zeggen ze dan hè. Want laten we eerlijk zijn, het enige wat nodig was om deze twee verwende prinsjes weer in elkaars armen te drijven, was een flinke dosis tegenspoed.

Prins Harry is onderweg naar het Verenigd Koninkrijk om zijn vader te bezoeken. Waar hij al die tijd mee bezig was toen papa nog gezond rondhuppelde? Geen idee. Misschien werd hij afgeleid door alle gekleurde meisjes die voorbijkwamen terwijl Meghan hem aan de leiband uitliet.

Maar nu papa ernstig ziek is, schieten ’s mans prioriteiten ineens wél snel terug op orde. Natuurlijk moet ook een Britse royal meeliften op andermans ellende voor hun eigen gewin. Maar hé, ze kunnen er toch niks aan doen dat karma even lekker komt aankloppen?

Want laten we wel wezen: als prinsje Pechvogel eindelijk eens iets goed kan doen voor de pers en sympathie van het publiek krijgt – door compassievol over te komen bij z’n stervende vader – wie zijn wij dan om daar kritisch over te zijn?

En hoe erg kun je je nou voelen als zelfverklaarde slachtoffer vanuit je gigantische villa in LA met 16 badkamers terwijl pa ligt weg te kwijnen in Engeland?

Kortom: geluk bij ongeluk! Of moeten we hier misschien spreken van karma bij kanker…

Bron: NU.NL – NU+ | Ziekte Charles vergroot kans op verzoening met Harry: ‘Geluk bij ongeluk’