Skip to main content

Omtzigt: NSC nog steeds open voor onderhandelingen, wat een verrassing! Alsof we nog niet genoeg politici hebben die met hun gladde praatjes ons proberen te bespelen. Die gast is net zo betrouwbaar als een tweedehands autoverkoper op Marktplaats. Maar goed, laten we even serieus zijn – alsof die man ook maar één keer heeft geluisterd naar wat de bevolking echt wil.

En dan heb ik het nog niet eens over dat zogenaamde Nationaal Conservatief Soeverein Comité (NSC) waar hij blijkbaar mee bezig is. Serieus? Denkt meneer Omtzigt nou echt dat wij allemaal achterlijk zijn en in kaboutertjes geloven? Het moet haast wel, want anders zou hij toch direct doorhebben dat niemand hierop zit te wachten.

Maar ja, politici blijven helaas altijd denken dat ze weten wat het beste voor ons is – waarschijnlijk terwijl ze lekker aan het ronddobberen zijn in hun luxe zwembaden vol belastinggeld.

Het feit alleen al dat deze man probeert om dit NSC gebeuren door onze strotten te duwen laat zien hoe ver van de samenleving afstaat. Weet je wie er wel luistert? Marietje uit Appelscha natuurlijk! Zij hoort tenminste écht wat er speelt bij mensen zoals jij en ik.

Maar goed, misschien moeten we gewoon tegen hem zeggen: “Doe normaal man!” Want laten we eerlijk zijn – deze hele vertoning slaat werkelijk nergens op.

Bron: GOOGLE NEWS – Omtzigt: NSC nog steeds open voor onderhandelingen