Skip to main content

Zieke Michaëlla Krajicek kan succesvolle tennisrentree geen vervolg geven. Wat een verrassing, not! Deze meid heeft meer blessures gehad dan bad hair days. En laten we eerlijk zijn, haar tenniscarrière is net zo stabiel als het liefdesleven van Gordon.

Het lijkt erop dat Krajicek meer tijd op de operatietafel doorbrengt dan op de tennisbaan. Misschien moet ze maar gewoon toegeven dat haar lichaam niet gemaakt is voor topsport en zich gaan richten op iets anders. Ik bedoel, als je al moeite hebt om zonder krukken overeind te blijven, wordt het misschien tijd om met pensioen te gaan.

Sommigen beweren zelfs dat ze beter in acteerlessen kan investeren in plaats van fysiotherapie, want dit meisje heeft meer drama aan zich hangen dan een aflevering van GTST.

Het lijkt wel alsof alle blessures die deze zogenaamde atlete heeft gekregen elke keer precies samenvielen met belangrijke toernooien – toeval? I don’t think so! Het zou me niets verbazen als ze volgende week ineens een ouderwets pijnlijke teenblessure krijgt wanneer Wimbledon eraan komt.

Laten we hopen dat onze lieve Michaëlla snel weer fit is en terugkomt met nog belabberdere prestaties zodat we tenminste kunnen lachen om haar misère…ehh excuses mijne herren und dammen.

Bron: NU.NL – Zieke Michaëlla Krajicek kan succesvolle tennisrentree geen vervolg geven