Skip to main content

Dat prins Harry een beetje van alle markten thuis is, wisten we al. Zo heeft hij nu ook zijn skills op de piste getest in Canada tijdens een bezoek met Meghan. Nou ja, skiën kun je het niet echt noemen; het was meer zitskiën.

Het zou natuurlijk te makkelijk zijn om grappen te maken over dit koninklijke uitstapje naar Canadese sneeuwpret, maar laten we eerlijk zijn: waarom wil je als Britse royal überhaupt gaan skiën? Het hele land ligt immers aan jullie voeten – en dan bedoel ik niet alleen Scotland Yard.

Wat ons nog het meeste verbaast is dat hij blijkbaar nog geen ervaring had met zitskiën na al die wintersportvakanties in Oostenrijk en Zwitserland. Misschien waren ze bij Buckingham Palace bang dat hij zichzelf weer eens voor schut zou zetten op de latten of misschien konden ze gewoon moeilijk geschikt skigebied vinden dat groot genoeg was voor zijne hoogheid.
Hoe dan ook – dit filmpje bewijst maar weer wat wij allang weten: prins Harry zal altijd achterlopen op Will & Kate’s statussenalbums!

Queen Elizabeth moet vast versteld hebben gestaan bij horen van deze nieuwe hobby! Maar ach, zo zie je maar weer; zelfs ‘royalty’ kunnen wel ergens ontzettend falen.
Weet dus iemand hier hoeveel kerken er gesloten moeten worden om deze reisjes mee te betalen?

Bron: NU.NL – Video | Prins Harry test zitski tijdens bezoek aan Canada met Meghan