Skip to main content

In de Tweede Kamer is het PVV-tijdperk al begonnen: Wilders verdeelt en heerst. Maar laten we eerlijk zijn, wie had er anders verwacht van een partij die zo graag iedereen tegen elkaar opzet? Het lijkt wel alsof Geert Wilders elke ochtend in de spiegel kijkt en denkt: “Hoe kan ik vandaag weer zorgen voor wat extra haat en onrust?”

Het lukt hem aardig goed, moet ik zeggen. Want terwijl de rest van het land bezig is met belangrijke vraagstukken zoals klimaatverandering, economische groei en internationale samenwerking, loopt Geertje rond te tetteren over moslims, immigratie en hoe hij Nederland ‘weer groot’ gaat maken. Ja ja, tuurlijk joh.

Ik snap best dat sommige mensen bang zijn voor verandering of zich bedreigd voelen door alles wat nieuw is. Maar om dan maar meteen achter zo’n populistische politicus aan te hobbelen als een stel makke schapen… Serieus? Eén feitje wil ik jullie nog even meegeven: wist je dat Geert Wilders al meer dan 15 jaar in de Tweede Kamer zit zonder ooit iets waardevols toegevoegd te hebben? Dat noem ik pas echt parasiteren op belastinggeld.

Dus kom op mensen, laten we niet allemaal meegaan in die haatzaaierij van meneer Vrijheidspartij Verderf (PVV). Laten we ons focussen op echte problemen en niet telkens weer verzanden in dezelfde zwart-wit retoriek waar we nu toch onderhand wel helemaal klaar mee moeten zijn!

Bron: GOOGLE NEWS – In de Tweede Kamer is het PVV-tijdperk al begonnen: Wilders verdeelt en heerst