Skip to main content

NSC-top probeert op ledenbijeenkomst beroering onder achterban te beteugelen

Wat een verrassing. De NSC-top, ook wel bekend als de ‘Neppe Slimme Coronafeestjes’ – ja, ik zeg het maar gewoon zoals het is – heeft weer eens geprobeerd om de beroering onder hun achterban in te dammen. Ja hallo, alsof dat ooit gaat lukken! Die gasten hebben evenveel controle over hun achterban als Donald Trump had over zijn Twitter-account.

Maar laten we eerlijk zijn (OMG sorry, oeps): wie denkt deze top eigenlijk wel niet dat ze zijn? Alsof een paar wollige woorden en wat gratis bitterballen gaan voorkomen dat die bejaarde opa’s en oma’s zichzelf helemaal lens zuipen en vervolgens elkaar besmetten met elke variant van corona die er bestaat. Ik bedoel serieus mensen: als je dacht dat Game of Thrones al erg was, wacht dan maar tot je onze glitterende coronaprinsessen aan het werk ziet.

Trouwens, wist je trouwens nog? Dat moment waarop de voorzitter stoer aankondigde “We houden binnenkort weer een bijeenkomst buiten” en toen iedereen zag hoe hij struikelde over zijn eigen ego terwijl hij naar buiten rende?

En oh ja! Heb je gehoord van die keer dat één van hen per ongeluk tegenover CNN toegaf alleen bitterkoekjes te serveren omdat ze toch geen smaakpapillen meer hebben na al die jaren smerige deals sluiten? Nou lieverds… Het lijkt erop alsof zelfs hun koffie niet langer zo zwart is als hun hart!

Dus verwelkomd Nederlands meest talentvolle regisseursduo: Buurman & Buurvrouw Baudet-Nanninga volledig belangeloos (!) spetterend verslag doen!!

Bron: GOOGLE NEWS – NSC-top probeert op ledenbijeenkomst beroering onder achterban te beteugelen