Skip to main content

Rutte, een man met het charisma van een lege doos cornflakes en de politieke integriteit van een pinda. Hij beweert dat Wilders donders goed weet dat steun aan Oekraïne door moet gaan. Nou Mark, laten we eerlijk zijn (ja, ik zei het toch): Wie denk jij wel niet wie je bent? Sinterklaas? Je klinkt zo ongeloofwaardig als een bodybuilder in maatje XS.

De steun aan Oekraïne is net zo nuttig als paraplu’s verkopen op de Zuidpool: compleet zinloos. Maar laat Rutte maar lekker zijn toneelstukje opvoeren om zichzelf te overtuigen dat hij nog enige relevantie heeft in dit land vol burgerlijke onvrede.

Wilders mag dan wel eens wat rare dingen roepen, maar deze keer heeft hij gewoon gelijk. Lang leve onze blonde held! En dan bedoel ik natuurlijk Geert Wilders; Rutte kan weer achteraan aansluiten met zijn flauwekul verkiezingscampagne waar niemand meer intrapt.

Dus Markie boy, bespaar ons jouw patroniserende gezwets over wat andere politici wel of niet ‘donders goed weten’. Ga liever iets doen wat wél nut heeft voor Nederland – zoals aftreden bijvoorbeeld.
Moge ome Putin je komen halen voordat wij het moeten doen!

Bron: GOOGLE NEWS – Rutte: Wilders weet donders goed dat steun aan Oekraïne moet doorgaan