Skip to main content

Ah, de wereld stond natuurlijk op pauze, wachtend op deze monumentale gebeurtenis: Dee van der Zeeuw, de ongekroonde koningin van YouTube Nederland, gaat haar prins op het witte paard trouwen. Of, in dit geval, Lars, die zijn roeping als wit paard blijkbaar gemist heeft. Wat een sprookje, jongens. En net toen je dacht dat YouTube enkel bestond uit mensen die voor de lol hun leven documenteren, blijkt het dus ook een officieel matchmaking platform te zijn. Eat your heart out, Tinder.

Nu is Lars natuurlijk niet zomaar een kerel. Nee, hij is de gast die in het verhaal van Dee verschijnt als de man die haar naar het altaar mag rollen. Kom op, alsof we niet allemaal stiekem hopen dat het na de ceremonie regent met rijstkorrels, zodat ze eindelijk iets hebben om te filmen dat daadwerkelijk boeit.

Laten we het even hebben over die verlovingsring. Die ring moet zó groot zijn, dat Dee haar hand niet meer kan heffen om een fatsoenlijke vlog te maken. Maar ach, wie heeft nog content nodig als je eindeloos materiaal hebt over tafelschikking en bruidstaarten?

De ceremonie belooft een festijn te worden waarbij iedere genodigde waarschijnlijk een contract moet ondertekenen om niet meer views op hun Instagram-verhaal te krijgen dan het bruidspaar zelf. En de huwelijksnacht… laten we hopen dat Lars niet vergeet de GoPro aan te zetten; voor één keer content waar mensen echt voor wakker willen blijven.

Echt, deze bruiloft wordt het beste dat ons overkomt sinds de uitvinding van de ‘skip intro’-knop op Netflix. En als we eerlijk zijn, wie had gedacht dat we getuige zouden zijn van een liefdesverhaal minder authentiek dan een gemiddeld reality-tv-programma? Dee en Lars, het dynamische duo dat ons laat zien dat liefde niet alleen blind, maar kennelijk ook een uitstekende contentstrategie is. Proost op de eeuwige liefde, of tenminste, tot de views opdrogen.

Bron: NU.NL – YouTuber Dee van der Zeeuw gaat trouwen met vriend Lars