Skip to main content

Ah, Donald Trump, de messias van de mode voor wie? Voor zij die snakken naar het volgende niveau van achtbanen in de politieke arena? Jawel, een dag na het incasseren van een boete die hoger is dan de Trump Tower zelf, besluit deze wandelende controversie om zijn eigen sneakerlijn te lanceren. Omdat, waarom ook niet, toch? In een wereld waarin Kim Jong-un een kernwapen kan hebben, kan Trump in ieder geval proberen de sneakergame te domineren. Logica, mensen, zoek het niet.

Is het krabben naar relevantie of gewoon puur ondernemerschap met een snufje “f*ck you” naar het establishment? De sneakers zijn misschien net zo oranje als zijn eigen huidskleur na een frisse spray tan, een visuele weergave van hoe het is om constant op het randje van smaakvol en smakeloos te balanceren. De ironie? Ze lopen waarschijnlijk nog comfortabel ook. Hoe pijnlijk dat ook is voor iedereen met een greintje modegevoel.

En natuurlijk, het feit dat hij dit lanceert de dag na het slikken van een boete, die kan wedijveren met het BNP van een klein eiland, is het toppunt van Timing Trump™. Het is als een vegetariër die een slagerij opent: niemand zag het aankomen en toch is iedereen een beetje misselijk bij het idee.

Dus, trek je Trump-sneakers aan, of niet. Want laten we realistisch zijn, zelfs als je ze draagt, weet je diep vanbinnen dat het enige wat je echt aan het lopen bent, waarschijnlijk weg is van je eigen integriteit. Mode-iconen? Meer mode-ironie.

Bron: NU.NL – Donald Trump lanceert eigen sneakerlijn dag na hoge boete