Skip to main content

Dus Maisie Williams, onze kleine Arya Stark, waande zich plots in de immense leegte van post-GoT existentiële angst. Ah, hartverscheurend, niet waar? Nou, pak de viooltjes er maar bij en bereid je voor op een wereldschokkend nieuwsflits: acteur voelt zich verloren na einde blockbuster serie. Groundbreaking. Het is alsof ze echt dacht dat de echte wereld vol draken, ijskoningen en heldhaftige avonturen was. Welkom in de werkelijkheid, schat. Hier vechten we niet tegen White Walkers, maar tegen de existential dread van het dagelijkse leven – betaal je rekeningen, doe je belastingaangifte, en probeer niet te veel te huilen in de douche.

Laten we even eerlijk zijn; dit is hetzelfde liedje, maar dan anders gezongen door elke acteur die ooit in een hitserie heeft gezeten. “Oh woe is me, wat moet ik nu met mijn leven?” Misschien is het tijd voor een reality-check of een nieuwe agent. Kies maar.

En hier komt het beste van alles: terwijl de meesten van ons worstelen om überhaupt een baantje te scoren dat de huur betaalt, baadt Maisie in een zee van “verloren” zijn met een netto waarde van een slordige $6 miljoen. Als dat verloren voelen is, schrijf me dan in voor een portie verdwaaldheid.

In de echte wereld, waar de strijd niet gaat om IJzeren Tronen maar om het niet hebben van ijzer in je dieet omdat biefstuk te duur is, is het moeilijk medelijden te hebben met onze kleine verwarde miljonair. Dus, Arya Stark van Westeros, welkom in de gewone wereld: waar onzekerheid de enige constante is, en je grootste vijand de alledaagsheid is, niet Cersei Lannister. Proost op je zoektocht naar betekenis in deze chaos die we leven noemen.

Bron: NU.NL – Actrice Maisie Williams voelde zich na Game of Thrones ‘lang verloren’